NPO 2 Livestream - NL2 live online en gratis (2024)

'); }

NPO 2 Livestream - NL2 live online en gratis (1)

NPO 2 live: kijk direct live naar de livestream van Nederland 2 (NPO).NPO2 is de verdiepende zender van Nederland, met programma’s voor de mensen die verder kijken. De zender verzorgt achtergronden bij het nieuws, prikkelende documentaires en inhoudelijke series en films. Kijk live naar Nederland twee via de NL2 livestream op de NPO website of bekijk reeds uitgezonden afleveringen via Gemistgemist.nl.Nederland 2 biedt nieuws en actualiteiten, maar richt zich vooral op beschouwing en duiding van onze samenleving. Op Nederland 2 zul je de informatieve achtergrondprogramma’s van de publieke omroep vinden. Ontwikkelingen in binnen en buitenland worden inzichtelijk gemaakt in debatprogramma’s en documentaires, maar ook in series, speelfilms en human interest programma’s. Kijk Nederland 2 live, online en gratis bij de NPO.

NPO2 – De populairste tv-programma’s

Tegenlicht - Tegenlicht is een documentaireserie die dieper ingaat op actuele en toekomstige maatschappelijke kwesties. Het programma belicht onderwerpen zoals politiek, economie, technologie en milieu vanuit verschillende perspectieven. Tegenlicht biedt inzicht in complexe vraagstukken en stimuleert het debat over belangrijke thema's. Kijk live naar Tegenlicht op de NPO 2 livestream en vergroot je kennis over de wereld om je heen.

Buitenhof - Buitenhof is een wekelijks politiek discussieprogramma waarin interviews, debatten en analyses worden gecombineerd om de kijker te informeren over de laatste politieke ontwikkelingen. In Buitenhof gaan politici, opiniemakers en experts in gesprek over actuele thema's en beleidskwesties. Kijk live naar Buitenhof op de NPO 2 livestream en blijf op de hoogte van de Nederlandse politiek.

De Monitor - De Monitor is een onderzoeksjournalistiek programma dat misstanden en maatschappelijke problemen aan de kaak stelt. Het programma werkt samen met klokkenluiders, deskundigen en betrokken burgers om misstanden te onderzoeken en duiding te geven aan complexe kwesties. De Monitor is kritisch en diepgravend, en streeft naar een betere samenleving. Kijk live naar De Monitor op de NPO 2 livestream en ontdek wat er echt speelt achter de schermen.

Andere Tijden - Andere Tijden is een geschiedenisprogramma dat bijzondere verhalen en uniek archiefmateriaal presenteert over het verleden van Nederland en de wereld. Het programma biedt een breed scala aan onderwerpen, van historische gebeurtenissen tot persoonlijke verhalen en vergeten tradities. Andere Tijden laat zien hoe het verleden ons heden beïnvloedt. Kijk live naar Andere Tijden op de NPO 2 livestream en ontdek de geschiedenis die ons heeft gevormd.

2Doc - 2Doc is een documentaireserie met een breed scala aan onderwerpen, van maatschappelijk tot cultureel. Elke aflevering biedt een unieke kijk op een specifiek onderwerp, en biedt de kijker de kans om zich te verdiepen in nieuwe ideeën en perspectieven. 2Doc is een platform voor verhalen die gehoord moeten worden, en stimuleert het debat en de discussie over belangrijke kwesties. Kijk live naar 2Doc op de NPO 2 livestream en laat je inspireren door de kracht van het verhaal.

Nieuwsuur - Nieuwsuur is een dagelijks actualiteitenprogramma dat nieuws, achtergronden en analyses biedt over belangrijke gebeurtenissen in Nederland en de wereld. Nieuwsuur combineert het laatste nieuws met diepgaande reportages en deskundige duiding, waardoor kijkers een compleet beeld krijgen van de actualiteit. Kijk live naar Nieuwsuur op de NPO 2 livestream en blijf op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en verhalen.

Per Seconde Wijzer - Per Seconde Wijzer is een uitdagende quiz waarin kandidaten vragen beantwoorden binnen een bepaalde tijdslimiet. De vragen hebben betrekking op uiteenlopende onderwerpen, zoals geschiedenis, kunst, wetenschap en actualiteit. Per Seconde Wijzer test de algemene kennis en het reactievermogen van de deelnemers en biedt kijkers de kans om hun eigen kennis te testen. Kijk live naar Per Seconde Wijzer op de NPO 2 livestream en daag jezelf uit.

Hollandse Zaken - Hollandse Zaken is een discussieprogramma waarin actuele maatschappelijke onderwerpen worden besproken. Het programma biedt een platform voor open en eerlijk debat, waarin verschillende meningen en perspectieven aan bod komen. Hollandse Zaken behandelt onderwerpen die Nederlanders bezighouden, van de woningmarkt tot het onderwijs. Kijk live naar Hollandse Zaken op de NPO 2 livestream en neem deel aan het gesprek over de toekomst van Nederland.

Podium Witteman - Podium Witteman is een muzikaal programma dat zich richt op klassieke muziek, jazz en wereldmuziek. Het programma wordt gepresenteerd door Paul Witteman, die wekelijks diverse gasten ontvangt, waaronder musici, ensembles en experts op het gebied van muziek. Podium Witteman biedt een podium voor zowel gevestigde als opkomende talenten. Kijk live naar Podium Witteman op de NPO 2 livestream en geniet van prachtige muziek en inspirerende gesprekken.

Zondag met Lubach - Zondag met Lubach is een satirisch nieuwsprogramma waarin presentator Arjen Lubach op humoristische wijze de actualiteit bespreekt. Het programma behandelt zowel nationale als internationale onderwerpen en combineert humor met kritische inzichten en scherpe observaties. Zondag met Lubach is een frisse en vermakelijke kijk op het nieuws. Kijk live naar Zondag met Lubach op de NPO 2 livestream en lach mee om de absurditeit van de wereld om ons heen.

De populairste tv-programma’s op NPO 2, jaren geleden:

Nieuwsuur had je vroeger al. Nieuwsuur vormt naast het NOS journaal de belangrijkste bron van actualiteiten. De NOS en de NTR bieden van maandag tot en met zaterdag om 22 uur een uitzending met nieuws, sport en achtergronden op Nederland 2. De vaste presentatoren Mariëlle Tweebeeke, Twan Huys en Joost Karhof worden aangevuld door wisselende deskundigen, die de kijker van relevante achtergrondinformatie kunnen voorzien.

Man bijt hond biedt elke werkdag om 18:55 een vrolijk magazine over de meest fascinerende en bijzondere bewoners van ons land. We bellen aan bij onbekenden, stellen mensen vragen op straat en interviewen excentriekelingen over hun vreemde hobby.

Het duurde even tot hij eindelijk in Nederland te zien was: De internationaal bekroonde Deense serie Borgen. Als hij niet live online te zien is, is het zeker de moeite waard omhet ouderwetse tv-toestel ervoor aan te zetten. In de politieke dramaserie Borgen volgen we Inge Nyborg, de eerste vrouwelijke Deense premier. We zien hoe politieke intriges zich ontspinnen en hoe er vriendjespolitiek wordt bedreven tussen politici, journalisten en spindoctors. Maar bovenal zien we hoe een positie aan de top eenzaamheid met zich meebrengt.

Zembla biedt opiniërende achtergrondverhalen bij het nieuws, gebaseerd op grondig onderzoek. Met onthullende documentaires wil Zembla veranderingen in de samenleving teweeg brengen. Al 16 jaar maakt het programma items over alle maatschappelijke problemen en misstanden die om aandacht vragen.

Historie van Nederland 2

Nederland 2 werd opgericht in 1964, als tweede publieke televisiezender. De zender ging zich vanaf de jaren 80 vooral profileren op het gebied van sport, amusem*nt en belangrijke evenementen. Omroepen die zich richtten op snelle televisie en amusem*nt voelden zich thuis op Nederland 2.

Sinds 2006 presenteert de zender zichzelf echter als verdiepende zender, met programma’s voor een geïnteresseerd publiek dat verder kijkt. Je kunt nu vooral programma’s verwachten op het gebied van cultuur, samenleving, politiek en religie.

Nederland 2 gemist?

Alle online beschikbare programma’s van Nederland 2 te zien zijn vindt u op Gemistgemist.nl - Nederland 2. Naast het overzicht van de programma's die vandaag en gisteren zijn uitgezonden, staan alle Nederland 2 - programma's in een handig programmaoverzicht van tot Z.

Tags: npo 2, radio, uitzending gemist, gids, npo 24, npo 2doc, npo 24 uur met, playlist, radio gemist, radio live, live

NPO 2 Livestream - NL2 live online en gratis (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5823

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.